Big Brother spoiler: 7 υποψήφιοι μετά το βέτο της Ευδοκίας! Αυτός ο παίκτης θα φύγει σήμερα

Το βέτο της Ευδοκίας στο Big Brother, το οποίο για μια ακόμα φορά σας μεταφέραμε πρώτοι μέσα απο το tvfreaks.gr, αυτό που άλλαξε

Το βέτο της Ευδοκίας στο Big Brother, το οποίο για μια ακόμα φορά σας μεταφέραμε πρώτοι μέσα απο το tvfreaks.gr, αυτό που άλλαξε άρδην τις ισορροπίες μέσα στο σπίτι του μεγάλου αδερφού και έφερε πανικό σε μερικούς παίκτες που έπεσαν απο τα σύννεφα.

Αυτοί που ακόμα και τώρα δεν μπορούν να το χωνέψουν είναι η Σαμάνθα, ο Πέτσας και η Ανχελίτα, με την Σαμάνθα μάλιστα να κατηγορεί τους υπολοίπους ότι δεν θέλουν να ακούνε την αλήθεια μέσα στο σπίτι.

Η Ευδοκία κατάφερε για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα να κερδίσει το βέτο και όπως ήταν αναμενόμενο έσωσε τον εαυτό της απο την διαδικασία της ψηφοφορίας, κίνηση που εξόργισε για μια ακόμα φορά την κλικά!

Αυτομάτως με την εξαίρεση της Ευδοκίας, ο Big Brother ανακοίνωσε στους παίκτες ότι την θέση της θα πάρουν όχι ένας, όχι δύο, αλλά τρείς παίκτες και έτσι οι νέοι παίκτες προς αποχώρηση είναι οι Στήβ, Ισίδωρος και Σύλια.

Έτσι σήμερα στο live του Big Brother θα δούμε επτά υποψήφιους προς αποχώρηση

Στηβ, Ισίδωρος, Σύλια απο την χτεσινή διαδικασία και οι υπόλοιποι τέσσερις, Σαμάνθα, Ανχελίτα, Πέτσας και Μαίρη απο την αρχική ψηφοφορία.

Η δική μας διαρροή αναφέρει ότι απόψε το βράδυ το φαβορί που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ποσοστό για να αποχωρήσει απο το σπίτι είναι η ……… Σαμάνθα!

The post Big Brother spoiler: 7 υποψήφιοι μετά το βέτο της Ευδοκίας! Αυτός ο παίκτης θα φύγει σήμερα appeared first on TvFreaks.



from TvFreaks

Δημοσίευση σχολίου for "Big Brother spoiler: 7 υποψήφιοι μετά το βέτο της Ευδοκίας! Αυτός ο παίκτης θα φύγει σήμερα"