Η Φάρμα 2: Τρελό spoiler με ονόματα που κάνουν ΜΠΑΜ!

Ήδη κυκλοφορούν πολλά ονόματα που, είτε έχουν δεχτεί πρόταση, είτε ήδη έχουν περάσει απο κάποιο ραντεβού για να συμμετέχουν στην Φάρμα 2

Ήδη κυκλοφορούν πολλά ονόματα που, είτε έχουν δεχτεί πρόταση, είτε ήδη έχουν περάσει απο κάποιο ραντεβού για να συμμετέχουν στην Φάρμα 2 η οποία θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Δεκέμβριο.

Ήδη σας έχουμε μεταφέρει με spoiler τα πρώτα ονόματα που έχουν κάνει ραντεβού με τον ΑΝΤ1 και τώρα θα σας μεταφέρουμε τις νέες διαρροές που βγήκαν σήμερα στην δημοσιότητα.

Στην εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου σήμερα βγήκαν στην δημοσιότητα μερικά ονόματα που αν ισχύουν πραγματικά θα μιλάμε για ονόματα φωτιά.

Σύμφωνα με την εκπομπή πρόταση φαίνεται να έχουν δεχτεί το μοντέλο Ρία Αντωνίου, η τραγουδίστρια Θέλξη, η ηθοποιός & επιχειρηματίας Βίκυ Κάβουρα αλλά και ο δημοσιογράφος Βασίλης Νομικός ο οποίος για χρόνια ήταν στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη αλλά και της Ρούλας Κορομηλά.

Έτσι μαζί με τους Σταμάτη Γαρδέλη, την Μαίρη Μηλιαρέση και την Μέγκι Ντρίο φαίνεται ότι στον ΑΝΤ1 σκοπεύουν να βάλουν πολλούς διάσημους για να τραβήξει και στην τηλεθέαση το ριάλιτι.

Βέβαια για την ώρα ο μόνος σίγουρος είναι ο Σάκης Τανιμανίδης

Σάκης Τανιμανίδης

The post Η Φάρμα 2: Τρελό spoiler με ονόματα που κάνουν ΜΠΑΜ! appeared first on TvFreaks.



from TvFreaks

Δημοσίευση σχολίου for "Η Φάρμα 2: Τρελό spoiler με ονόματα που κάνουν ΜΠΑΜ!"