Superleague: Αυτό είναι το τηλεοπτικό πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

Επιστροφή στις εγχώριες αναμετρήσεις μετά τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων με την δράση της 6ης αγωνιστικής της Superleague.

Επιστροφή στις εγχώριες αναμετρήσεις μετά τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων με την δράση της 6ης αγωνιστικής της Superleague.

Η 6η αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί σε διάστημα τριών ημερών με αρκετά καλά παιχνίδια που αναμένονται να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Σήμερα έχουμε δύο αναμετρήσεις με τον Απόλλωνα Σμύρνης να υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στην Ριζούπολη σε αγώνα που θα μεταδοθεί απο την Cosmote 3 στις 18:15, ενώ στις 20:30 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ιωνικό στο παιχνίδι που θα ολοκληρώσει και την πρώτη ημέρα.

Την Κυριακή η Superleague θα έχει τέσσερις αναμετρήσεις με σημαντικότερη εκείνης μεταξύ ΠΑΟΚ και Βόλου στις 16:00 αφού ο χαμένος θα πέσει απο την κορυφή της βαθμολογίας.

Στις 16:00 έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι όπου ο Παναιτωλικός θα υποδεχτεί τον ΟΦΗ ο οποίος ψάχνει να κάνει την πρώτη φετινή του νίκη.

Ο Αργύρης Γιαννίκης θα κάνει το ντεμπούτο του ως προπονητής της ΑΕΚ απέναντι στον Ατρόμητο στις 20:30 στο ΟΑΚΑ με τηλεοπτική μετάδοση απο την Cosmote 1, ενώ, την ίδια ώρα, ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται στους «Ζωσιμάδες» τον Ολυμπιακό με τηλεοπτική μετάδοση απο το NovaSports Prime.

Την Δευτέρα το βράδυ ο αγώνας Λαμία – Άρης θα κλείσει την 6η αγωνιστική της Superleague στις 19:30 με τηλεοπτική μετάδοση απο την Cosmote 1.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague:

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

18:15 «Γεώργιος Καμάρας», Απόλλων Σμύρνης – Αστέρας Τρίπολης (CS3)

20:30 «Απόστολος Νικολαΐδης», Παναθηναϊκός – Ιωνικός (CS2)

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

16:00 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – ΝΠΣ Βόλος (NS PRIME)

16:00 Γήπεδο Παναιτωλικού, Παναιτωλικός – ΟΦΗ (CS2)

20:30 Ολυμπιακό Στάδιο, ΑΕΚ – Ατρόμητος (CS1)

20:30 Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός (NS PRIME)

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

19:30 «Αθανάσιος Διάκος», Λαμία – Άρης (CS1)

The post Superleague: Αυτό είναι το τηλεοπτικό πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής appeared first on TvFreaks.



from TvFreaks

Δημοσίευση σχολίου for "Superleague: Αυτό είναι το τηλεοπτικό πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής"