Πως να φτιάξετε μόνες κρέμα νυκτός με 3 υλικά που έχετε στο σπίτι σας

Πόσες φορές δεν έχετε χάσει άπλετο χρόνο για να αναζητήσετε την σωστή κρέμα νυκτός με τα αποτελέσματα να μην σας ικανοποιούν απολύτως

Πόσες φορές δεν έχετε χάσει άπλετο χρόνο για να αναζητήσετε την σωστή κρέμα νυκτός με τα αποτελέσματα να μην σας ικανοποιούν απολύτως. Τώρα ήρθε η ώρα να φτιάξετε την δική σας κρέμα νυκτός με 3 φυσικά συστατικά απο υλικά που έχετε στο σπίτι!

Η πραγματικότητα είναι ότι το δέρμα σας πάσχει από πολύ άγχος και ρύπανση κάθε μέρα. Αυτό προκαλεί απώλεια ελαστικότητας και ξηρότητα του δέρματος……

Ο βραδινός χρόνος είναι η καλύτερη περίοδος ανάκαμψης και αναζωογόνησης για το σώμα και το δέρμα του προσώπου σας .

Μελέτες δείχνουν ότι κατά τη διάρκεια του ύπνου, τα κύτταρα του δέρματος αναρρώνουν 8 φορές πιο γρήγορα.

Αυτό σημαίνει ότι είναι καλύτερο να εφαρμόζετε κρέμες πριν πάτε για ύπνο, επειδή απορροφώνται καλύτερα.

Στα σαλόνια ομορφιάς, η ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ηρεμίας κάνει θαύματα. Ωστόσο, δεν έχετε πάντα την ευκαιρία να επισκεφθείτε κομμωτήρια σπα. Σε αυτήν την περίπτωση, μια καλή κρέμα νύχτας μπορεί να αποκαταστήσει αποτελεσματικά το πρόσωπο ενώ κοιμάστε.

Ας δοκιμάσουμε αυτήν την υπέροχη σπιτική νυχτερινή κρέμα 3 συστατικών για την αποκατάσταση της ελαστικότητας του δέρματος. Χρειάζεσαι:

1/3 φλιτζάνι βούτυρο καριτέ

3 Τ τζελ αλόης βέρα

2 T λάδι καμέλια japonica

Λιώστε το βούτυρο καριτέ και ανακατέψτε το με γέλη αλόης βέρα και λάδι καμέλια japonica. Ρίξτε το μείγμα σε ένα μικρό βάζο και απλώστε το στο πρόσωπό σας πριν πάτε για ύπνο.

Το βούτυρο καριτέ είναι πολύ χρήσιμο λόγω των συστατικών που περιέχονται σε αυτό. Περιέχει διάφορους τύπους λιπαρών οξέων, όπως ελαϊκό και λινελαϊκό, και βιταμίνες E, A, F και D. Αυτό το βούτυρο κορεσμό και ενυδατώνει το δέρμα, εξαλείφει την ξηρότητα, δίνει δύναμη και λάμψη στο κουρασμένο, θαμπό δέρμα, λειαίνει τις λεπτές και μιμείται τις ρυτίδες, κάνοντας έτσι το δέρμα του προσώπου νεότερο .

Το τζελ αλόης βέρα μπορεί να ενεργοποιήσει τις διαδικασίες ανάκτησης και επισκευής μέσω ανταλλαγής πουρίνης, ουσίες που θα είναι το τελικό αποτέλεσμα, θα βοηθήσει στην ενημέρωση της κυτταρικής σύνθεσης των ιστών και στην ομαλοποίηση του μεταβολισμού σε αυτούς.

Το λάδι Camellia japonica έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία για την αποκατάσταση του αφυδατωμένου δέρματος, τη διατήρηση της φυσικής ισορροπίας του νερού, θρέφει και αναζωογονεί το δέρμα.

Επίσης, η χρήση λαδιού καμέλια japonica είναι μια εξαιρετική πρόληψη σχηματισμού ρυτίδων, επειδή αυτό το λάδι έχει τονωτικό και αναζωογονητικό αποτέλεσμα, ενισχύοντας τις προστατευτικές λειτουργίες του δέρματος.

The post Πως να φτιάξετε μόνες κρέμα νυκτός με 3 υλικά που έχετε στο σπίτι σας appeared first on TvFreaks.



from TvFreaks

Δημοσίευση σχολίου for "Πως να φτιάξετε μόνες κρέμα νυκτός με 3 υλικά που έχετε στο σπίτι σας"