Big Brother spoiler: Ακόμα μια επιβεβαίωση! Τι ψήφισε η Άννα και δημιούργησε πανικό

Απο την πρώτη μέρα που η Άννα Ελευθερίου μπήκε στο Big Brother, είμασταν οι πρώτοι που σας είπαμε ότι δεν πρόκειται να κάνει χωριό με την

Απο την πρώτη μέρα που η Άννα Ελευθερίου μπήκε στο Big Brother, είμασταν οι πρώτοι που σας είπαμε ότι δεν πρόκειται να κάνει χωριό με την κλίκα, η οποία απο χτες το βράδυ νιώθει να την καταδιώκουν οι πάντες.

Ήδη έχουμε 5 υποψήφιους με την Σαμάνθα, την Ανχελίτα και τον Πέτσα να απορούν γιατί ψηφίστηκαν και απο ποιους έγινε αυτό! Μάλιστα είχαμε και την Σαμάνθα η οποία προσπάθησε να μας πείσει ότι η αλήθεια ενοχλεί.

Φαίνεται ότι το κοριτσάκι αυτό έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του και δεν έχει καταλάβει ότι έχει ξεφύγει τελείως με την συμπεριφορά της. Η συμπεριφορά της είναι η χειρότερη μέσα στο σπίτι και αυτό δεν το καταλαβαίνει όπως φαίνεται αφού νιώθει ότι είναι κάτι ξεχωριστό.

Απο τα σύννεφα όμως έπεσε και το ζευγάρι του Big Brother, οι οποίοι και αυτοί με την σειρά τους, δηλώνουν ότι το περιμένανε, αλλά οι αντιδράσεις τους έδειξαν άλλα πράγματα.

Πάμε τώρα στην Άννα Ελευθερίου, η οποία με το καλημέρα έδειξε τι πρόκειται να κάνει στο Big Brother με απώτερο σκοπό της φυσικά να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί γιατί όχι και να κατακτήσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Έτσι λοιπόν η Άννα επέλεξε να βγάλει υποψηφίους προς αποχώρηση τον Στηβ και τον Πέτσα με τον τελευταίο μάλιστα να απορεί ακόμα και τώρα ποιος τον ψήφισε!

Η Κύπρια παίκτρια έχει παρακολουθήσει πολύ καλά το ριάλιτι και έχει κατασταλάξει μέσα απο την πρώτη στιγμή για το τι θέλει να κάνει μέσα στο σπίτι. Απο την αρχή σας είπαμε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να έχει σχέσεις με τον Στηβ και τον Πέτσα και φυσικά αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχει σχέση με κανένα απο τους “κολλητούς” τους.

Δείτε παρακάτω πως ψήφισε ο κάθε παίκτης μέσα στο ριάλιτι και δείτε πως τελικά γυρίζει η μπιφτέκα η οποία μετακόμισε απο το Survivor στο Big Brother

Η Άννα ψήφισε τους Στηβ και Πέτσα

Η Ανχελίτα ψήφισε τους Μαίρη και Ευδοκία

Ο Νίκος ψήφισε τους Ανχελίτα και Σαμάνθα

Η Μαρία ψήφισε τους Στηβ και Πέτσα

Ο Ισίδωρος ψήφισε τους Πέτσα και Σαμάνθα

Ο Κώστας ψήφισε τους Ευδοκία και Ισίδωρο

Ο Μιχάλης ψήφισε τους Ισίδωρο και Μαίρη

Η Μαίρη ψήφισε τους Ανχελίτα και Σύλια

Ο Παναγιώτης ψήφισε τους Μαίρη και Ευδοκία

Η Ευδοκία ψήφισε τους Σαμάνθα και Ανχελίτα

Η Σύλια ψήφισε τους Ευδοκία και Μαίρη

Ο Στηβ ψήφισε τους Ευδοκία και Σύλια

Η Σαμάνθα ψήφισε τους Ευδοκία και Μαίρη

Αν θέλετε να μάθετε ποιος παίκτης θα πάρει σήμερα στο Big Brother το βέτο μπορείτε να το διαβάσετε εδώ

The post Big Brother spoiler: Ακόμα μια επιβεβαίωση! Τι ψήφισε η Άννα και δημιούργησε πανικό appeared first on TvFreaks.



from TvFreaks

Δημοσίευση σχολίου for "Big Brother spoiler: Ακόμα μια επιβεβαίωση! Τι ψήφισε η Άννα και δημιούργησε πανικό"