404 χιλιάδες followers της Λάουρα Νάργες έμειναν με το στόμα ανοικτό

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός Λάουρα Νάργες βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση της ζωής της τόσο ψυχικά όσο και σωματικά.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός Λάουρα Νάργες βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση της ζωής της τόσο ψυχικά όσο και σωματικά.

Ο έρωτας της με τον συνθέτη Χρήστο Σαντικάι την έχει κυριολεκτικά μεταμορφώσει και η πανέμορφη Ελληνογερμανίδα κυριολεκτικά λάμπει.

Η αλλαγή της είναι εντυπωσιακή, αφού η Λάουρα απο την δεύτερη καραντίνα και μετά έπεσε με τα μούτρα στην γυμναστική και στην δίαιτα και τα αποτελέσματα έγιναν ορατά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Όπως η ίδια μάλιστα αποκάλυψε κατάφερε να χάσει -18 κιλά σε 7 μήνες με detox therapy, νέο τρόπο ζωής, διατροφή, πολύ και σκληρή γυμναστική με τον body trainer της.

Ταυτόχρονα όμως είδαμε ότι η Λάουρα ερωτεύτηκε και πλέον 404 χιλιάδες followers της παρουσιάστριας έχουν μείνει με το στόμα ανοικτό απο την εντυπωσιακή της αλλαγή.’

Άλλωστε και η φωτογραφία της απο τις καλοκαιρινές της διακοπές, που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, είναι σύμμαχος της. Δείτε την εδώ.

The post 404 χιλιάδες followers της Λάουρα Νάργες έμειναν με το στόμα ανοικτό appeared first on TvFreaks.



from TvFreaks

Δημοσίευση σχολίου for "404 χιλιάδες followers της Λάουρα Νάργες έμειναν με το στόμα ανοικτό"