Πυρόπληκτοι καλούνται να πληρώσουν το χαράτσι του ΕΝΦΙΑ…Ακόμα ένα ψέμα

«Μου ζητάνε να πληρώσω ΕΝΦΙΑ για ένα σπίτι που πλέον δεν είναι κατοικήσιμο, για ένα σπίτι που έχει καεί ολοσχερώς, για ένα σπίτι που έχασα

«Μου ζητάνε να πληρώσω ΕΝΦΙΑ για ένα σπίτι που πλέον δεν είναι κατοικήσιμο, για ένα σπίτι που έχει καεί ολοσχερώς, για ένα σπίτι που έχασα εξαιτίας της δικής τους ανεπάρκειας» καταγγέλλει πυρόπληκτος από την περιοχή των Αφιδνών.

«Δεν έχουμε πάρει ούτε ευρώ. Μας έταξαν και ο κόσμος νομίζει πως μας έχουν στηρίξει. Δυστυχώς, τίποτα δεν έχει γίνει. Ακόμα και σήμερα μένουμε εκτός των σπιτιών μας» καταγγέλλει και άλλος κάτοικος της περιοχής, προσθέτοντας μάλιστα πως η οικονομική καταστροφή που έχει συμβεί στη βόρεια Αττική είναι τεράστια.

Εμείς απλά θα θυμίσουμε τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού λίγο προτού ζητήσει συγγνώμη για την πρωτοφανή καταστροφή που βίωσε η χώρα τον περασμένο Αύγουστο, ο οποίος μάλιστα είχε υποσχεθεί στη Βουλή ότι :

«Δεν θα αφήσουμε κανέναν μόνο του».

Όλα αυτά όμως φαίνεται ότι είναι πολύ παλιά για τον ίδιο και την κυβέρνηση της του αφού τότε ήταν η συζήτηση της Βουλής στις 31Αυγούστου όπου μάλιστα έκανε και ανακοινώσεις για πακέτο οικονομικής στήριξης των πληγέντων, που περιελάμβανε από την εφάπαξ ενίσχυση μέχρι την απαλλαγή των ανθρώπων αυτών από τον ΕΝΦΙΑ και άλλους φόρους.

Τα ραβασάκια του ΕΝΦΙΑ η κυβέρνηση Μητσοτάκη τα έστειλε κανονικά!

The post Πυρόπληκτοι καλούνται να πληρώσουν το χαράτσι του ΕΝΦΙΑ…Ακόμα ένα ψέμα appeared first on TvFreaks.



from TvFreaks

Δημοσίευση σχολίου for "Πυρόπληκτοι καλούνται να πληρώσουν το χαράτσι του ΕΝΦΙΑ…Ακόμα ένα ψέμα"