Τα είδαμε ΟΛΑ! Η Ευδοκία του Big Brother με κόκκινο μπικίνι σε φωτογραφία…ΚΟΛΑΣH! Τολμάς;

Θα τολμήσουμε και θα γράψουμε ότι η Ευδοκία Τσαγκλή που βρίσκεται μέσα στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, Big Brother, είναι η πιο δημοφιλής παίκτρια

Θα τολμήσουμε και θα γράψουμε ότι η Ευδοκία Τσαγκλή που βρίσκεται μέσα στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, Big Brother, είναι η πιο δημοφιλής παίκτρια και αγαπημένη του κοινού.

Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις αφού όλο και κάποιοι θα συμπαθούν όλους αυτούς που εναντιώνονται απέναντι στην Ευδοκία και την ψηφίζουν κάθε εβδομάδα. Αυτό βέβαια δείχνει και πόσο την υπολογίζουν και την φοβούνται.

Αρκετοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι η Ευδοκία θα είναι η νικήτρια του δεύτερου κύκλου του Big Brother, αλλά επειδή ακόμα δεν έχουμε φτάσει ούτε μέχρι την μέση της τηλεοπτικής χρονιάς του Big Brother, ας κρατήσουμε όλοι μικρό καλάθι.

Η Ευδοκία είναι γεννημένη στην Ουκρανία για όσους δεν το γνωρίζετε και είναι 30 ετών, ενώ είναι πτυχιούχος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, Δημοσιογραφίας και yoga.

Ανήσυχο πνεύμα, η Ευδοκία ασχολήθηκε με τη διοργάνωση πάρτι σε διάφορα clubs της techno & house μουσικής κυρίως στη Γερμανία και την Ibiza.

Η ίδια δηλώνει ότι είναι λάτρης της φύσης και του ελεύθερου camping και πιστεύει στην αυτοβελτίωση και στην αυτογνωσία. Είναι ευαίσθητη και ευσυγκίνητη, βρίσκεται σε μία συνεχή αναζήτηση εκτός όμως απο σύντροφο, αφού όπως η ίδια έχει πει τα τελευταία 4 χρόνια, είναι συνειδητά μόνη της και έχει περισσότερους άνδρες φίλους παρά γυναίκες.

Το καλοκαίρι η Ευδοκία όργωσε τα νησιά και γέμισε τις μπαταρίες για το Big Brother, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κουράζεται μέσα στο ριάλιτι, αφού όλη μέρα κάθονται.

Μέσα σε αυτές τις διακοπές πέρασε χρόνο στο νησί της Μυκόνου όπου και μάγεψε με την εμφάνιση της και το σώμα της. Η Ευδοκία θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και μοντέλο, αφού τα χαρακτηριστικά της είναι εντυπωσιακά τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα.

Δείτε μερικές εκπληκτικές φωτογραφίες της με μαγιό και θα καταλάβετε τι εννοούμε.

Αν δείτε τώρα αυτό το άρθρο να κυκλοφορεί σε μερικά site μην απορήσετε! Τα παιδιά έχουν τόσο πολύ δουλειά στην αντιγραφή που κάνουν που ξεχνούν να βάλουν απο που κλέβουν τα άρθρα τους!

The post Τα είδαμε ΟΛΑ! Η Ευδοκία του Big Brother με κόκκινο μπικίνι σε φωτογραφία…ΚΟΛΑΣH! Τολμάς; appeared first on TvFreaks.



from TvFreaks

Δημοσίευση σχολίου for "Τα είδαμε ΟΛΑ! Η Ευδοκία του Big Brother με κόκκινο μπικίνι σε φωτογραφία…ΚΟΛΑΣH! Τολμάς;"