Big Brother spoiler: Αυτός ο παίκτης κερδίζει το βέτο σήμερα στο ριάλιτι

Big Brother spoiler: Μην πείτε ότι δεν σας είχαμε αποκαλύψει για ακόμα μια φορά σωστά τους υποψηφίους ή ότι το διαβάσατε πρώτοι κάπου,

Big Brother spoiler: Μην πείτε ότι δεν σας είχαμε αποκαλύψει για ακόμα μια φορά σωστά τους υποψηφίους ή ότι το διαβάσατε πρώτοι κάπου, αλλού γιατί θα πείτε ψέματα.

Σας το είχαμε γράψει και παρότι αρκετοί βρήκαν τον τρόπο να χλευάσουν ή να καρπωθούν την διαρροή μας, το γεγονός είναι ότι εμείς σας μεταφέραμε πρώτοι τους 5 υποψήφιους προς αποχώρηση απο το Big Brother.

Η Μαίρη, η Ευδοκία, η Σαμάνθα και το ζευγάρι Παναγιώτης και Ανχελίτα είναι τα πέντε πρόσωπα που είναι υποψήφια προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα και ήδη βγαίνουν αληθινά όλα όσα σας έχουμε μεταφέρει περί Άννας Ελευθερίου και του σχεδίου που έχει βάλει σε εφαρμογή όμορφα και αθόρυβα.

Σήμερα θα σας αποκαλύψουμε και την διαρροή για τον παίκτη που κερδίζει το βέτο αυτή την εβδομάδα και θα σας πούμε απο την αρχή, ότι αν και μη επιβεβαιωμένο το spoiler, πιστεύουμε ότι είναι αληθινό και δεν θα σας απογοητεύσουμε για μια ακόμα φορά.

Το αποψινό επεισόδιο θα έχει για μια ακόμα φορά πρωταγωνιστές τον Στήβ και την Μαίρη, οι οποίοι μετά την διήμερη ανακωχή, έρχονται ξανά στα μαχαίρια με την παίκτρια να δηλώνει για πολλοστή φορά ότι δεν αντέχει άλλο μέσα στο σπίτι αφού ακόμα και όταν αναπνέει, σχολιάζετε απο την κλίκα.

Ο Ισίδωρος συζητάει με την Άννα Ελευθερίου, η οποία κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλύτερα απ’ όλους, απλά ακούει και δεν μιλάει και όλοι μαζί ετοιμάζονται για την διαδικασία του αγωνίσματος όπου θα έχουμε και τον νικητή του αποψινού βέτο!

Σύμφωνα λοιπόν με την διαρροή που έχουμε στα χέρια μας το βέτο σήμερα το βράδυ στο Big Brother θα το κερδίσει η Ευδοκία ξανά, με ότι αυτό συνεπάγεται για τους υπόλοιπους.

Επειδή είμαστε και λίγο θρασύς θα κάνουμε και μια πρόβλεψη, ότι αύριο απο το σπίτι του μεγάλου αδερφού ο παίκτης που θα αποχωρήσει θα είναι η Σαμάνθα!

The post Big Brother spoiler: Αυτός ο παίκτης κερδίζει το βέτο σήμερα στο ριάλιτι appeared first on TvFreaks.



from TvFreaks

Δημοσίευση σχολίου for "Big Brother spoiler: Αυτός ο παίκτης κερδίζει το βέτο σήμερα στο ριάλιτι"