Ποια Τούνη και πράσινα άλογα; Αυτός είναι ο τιμοκατάλογος της Ελένης Μενεγάκη για ένα post

Είναι γνωστό ότι οι influencer έχουν μεγάλα εισοδήματα απο το instagram και ήδη μετά απο την αποκάλυψη που έγινε για τον τιμοκατάλογο της

Είναι γνωστό ότι οι influencer έχουν μεγάλα εισοδήματα απο το instagram και ήδη μετά απο την αποκάλυψη που έγινε για τον τιμοκατάλογο της Ιωάννας Τούνη, πολλοί είναι εκείνοι και περισσότερες εκείνες, που έχουν χάσει τον ύπνο τους.

Βλέπετε ο καθένας ζητούσε ότι ήθελε, αφού είχαν καβαλήσει ένα τεράστιο καλάμι και νόμιζαν ότι ήταν οι μεγαλύτεροι influencer και η αποκάλυψη του τιμοκαταλόγου έριξε μαύρο σε πολλούς.

Υπάρχει όμως και ένα πρόσωπο το οποίο κάνει την διαφορά στο Instagram αλλά και στα λεφτά και αυτό το πρόσωπο δεν είναι άλλο απο την Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια που επέστρεψε στην τηλεόραση μετά απο ένα χρόνο αποχής, την περίοδο που έμεινε εκτός εκπομπών και τηλεόρασης, κατάφερε να αναπτύξει μια μεγαλύτερη σχέση με τους followers που έχει στο instagram, οι οποίοι μάλιστα ξεπερνούν τα 1.2 εκατομμύρια.

Εδώ και μέρες έχει βγει στην δημοσιότητα ένα δημοσίευμα σχετικά με τα χρήματα που έβγαζε η Ελένη Μενεγάκη ειδικά τον τελευταίο καιρό που βρίσκονταν στον Alpha.

Επειδή εμείς απλά το διαβάσαμε και δεν το δημοσιεύσαμε, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σας πούμε που θα βρείτε τον τιμοκατάλογο της Ελένης Μενεγάκη.

Αν σας ενδιαφέρει μπορείτε να τον βρείτε εδώ

Ελένη Μενεγάκη

The post Ποια Τούνη και πράσινα άλογα; Αυτός είναι ο τιμοκατάλογος της Ελένης Μενεγάκη για ένα post appeared first on TvFreaks.



from TvFreaks

Δημοσίευση σχολίου for "Ποια Τούνη και πράσινα άλογα; Αυτός είναι ο τιμοκατάλογος της Ελένης Μενεγάκη για ένα post"