GNTM 4: Πότε θα κάνει guest εμφάνιση η Βίκυ Καγιά! Τι δήλωσε η ίδια

Το πρόσωπο της ταυτίστηκε με το ριάλιτι μοντέλων του GNTM και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι χωρίς την Βίκυ Καγιά ο διαγωνισμός

Το πρόσωπο της ταυτίστηκε με το ριάλιτι μοντέλων του GNTM και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι χωρίς την Βίκυ Καγιά ο διαγωνισμός μόδας δεν έχει την ίδια αίγλη.

Η ίδια όμως φροντίζει να βάλει τα πράγματα στην θέση τους και μάλιστα μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την αντικαταστάτρια της, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η οποία κερδίζει όλο και μεγαλύτερο κοινό υπέρ της, ειδικά μετά και τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις.

Μπορεί η Βίκυ και η Ισμήνη να είναι διαφορετικές αν και το ίδιο εντυπωσιακές, σίγουρα όμως η σύγκριση που γίνεται δεν βλάπτει το ριάλιτι, αντιθέτως το κάνει πιο δημοφιλές στο τηλεοπτικό κοινό.

Η Βίκυ Καγιά μίλησε για την guest εμφάνιση που περιμένει με ανυπομονησία να κάνει στο Greece’s Next Top Model, ενώ αποκάλυψε και πότε θα κάνει πρεμιέρα το Dancing With The Stars, το οποίο και θα παρουσιάζει φέτος λέγοντας ότι το χορευτικό σόου θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Οκτωβρίου στο Star.

«Βασανίστηκα. Τρεις μήνες πήγαινα και ερχόμουν μέχρι να το αποφασίσω να φύγω. Με χαρά και τρέχοντας θα πάω ως guest. Με συγκινεί η αγάπη του κόσμου. Το προϊόν είναι πολύ δυνατό και το συνεχίζουν επάξια. Τα παιδιά ξέρουν τη δουλειά και η Ισμήνη τα πηγαίνει πολύ καλά».

The post GNTM 4: Πότε θα κάνει guest εμφάνιση η Βίκυ Καγιά! Τι δήλωσε η ίδια appeared first on TvFreaks.



from TvFreaks

Δημοσίευση σχολίου for "GNTM 4: Πότε θα κάνει guest εμφάνιση η Βίκυ Καγιά! Τι δήλωσε η ίδια"