Big Brother spoiler 29/9: Αυτή είναι η παίκτρια που θέλει να ξεπαστρέψει η Άννα Ελευθερίου

Το σχέδιο μπήκε σε εφαρμογή και ήδη απο σήμερα θα δούμε την Άννα Ελευθερίου να το βάζει σε εφαρμογή, αφού γνωρίζει και έχει δει απ' έξω

Το σχέδιο μπήκε σε εφαρμογή και ήδη απο σήμερα θα δούμε την Άννα Ελευθερίου να το βάζει σε εφαρμογή, αφού γνωρίζει και έχει δει απ’ έξω όλα όσα χρειάζεται για να καταλάβει τους χαρακτήρες των παικτών που βρίσκονται ένα μήνα μέσα στο Big Brother.

Σήμερα έχουμε την ψηφοφορία για τους παίκτες που θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση και η Άννα Ελευθερίου έχει βάλει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο στο στόχαστρο της για να την ξεπαστρέψει και να την διώξει απο το ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Δεν είναι τυχαία η αντίδραση της να κρατήσει χαμηλό προφίλ τις πρώτες μέρες μέσα στο σπίτι, αφού θέλει να επιβεβαιώσει όλα εκείνα που έβλεπε απο την τηλεόραση της, πριν μπει μέσα στο σπίτι.

Είναι άλλωστε η παίκτρια με την μεγαλύτερη εμπειρία μέσα στο ριάλιτι, αφού έχει καταφέρει να νικήσει στο Power Of Love και γνωρίζει ακριβώς τι πρέπει να κάνει.

Ήδη έχει προσεγγίσει τα άτομα που ξέρει ότι ο κόσμος συμπαθεί, όπως είναι η Ευδοκία και ο Νίκος, χωρίς όμως να έχει κολλήσει και πολύ, αφού θέλει να δείξει ότι διατηρεί μια ουδετερότητα μέσα στο ριάλιτι.

Εκείνη όμως η παίκτρια που ήδη έχει μπει στο στόχαστρο της Κύπριας παίκτριας είναι η Σαμάνθα η οποία θα είναι σύμφωνα με το spoiler η παίκτρια που θα ψηφίσει και θα είναι και προτεινόμενη αυτή την εβδομάδα.

Η Σαμάνθα άλλωστε είναι και η πιο αντιπαθητική μέσα στο σπίτι, τόσο στους παίκτες όσο και στο φανατικό κοινό που παρακολουθεί το Big Brother και είναι σίγουρα ένας απο τους πιο εύκολους στόχους της Κύπριας.

Άλλωστε σας το έχουμε πει απο την αρχή, η Άννα Ελευθερίου πάει για τα 100.000 ευρώ, δεν μπήκε για βόλτα.

Άννα Ελευθερίου

The post Big Brother spoiler 29/9: Αυτή είναι η παίκτρια που θέλει να ξεπαστρέψει η Άννα Ελευθερίου appeared first on TvFreaks.



from TvFreaks

Δημοσίευση σχολίου for "Big Brother spoiler 29/9: Αυτή είναι η παίκτρια που θέλει να ξεπαστρέψει η Άννα Ελευθερίου"