Έριξαν το Instagram Τριαντάφυλλος με Τζέιμς και Μπάρτζη (video)

Ο Τζέιμς Καφετζής ξύπνησε το πρωί και είδε μήνυμα στο κινητό του απο τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος είχε την φαεινή ιδέα να τον προσκαλέσει

Ο Τζέιμς Καφετζής ξύπνησε το πρωί και είδε μήνυμα στο κινητό του απο τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος είχε την φαεινή ιδέα να τον προσκαλέσει να πάνε για καφέ. Ο Τζέιμς συμφωνεί παίρνει και τον Νίκο Μπάρτζη και δίνουν ραντεβού σε γνωστό καφέ στις 11:00 το πρωί!

Έλα όμως που ο Τριαντάφυλλος στις 11.20 έκανε live στο Instagram μέσα απο το αυτοκίνητο, αφού για μια ακόμα φορά φαίνεται ότι δεν μπορούσε να δει την ώρα με όλα αυτά τα ρολόγια που έχει σπάσει!

Τελικά σχεδόν μια ώρα μετά και με τον Τζέιμς έτοιμο να κοιμηθεί απο την βαρεμάρα, ο Ντάφυ εμφανίζεται κάνοντας live στο Instagram, δείχνοντας μας τις επικές φάτσες τόσο του Τζέιμς όσο και του Μπάρτζη, ο οποίος η αλήθεια είναι ότι ήταν ο λιγότερος σπασμένος απο τους δύο.

Φυσικά με το έφτασε ο Τριαντάφυλλος όλα άλλαξαν και ο Τζέιμς για μια ακόμα φορά ξεδίπλωσε το ταλέντο του το οποίο τώρα θα το βλέπουμε μέσα απο το J2US

Δείτε τα βίντεο εδώ

The post Έριξαν το Instagram Τριαντάφυλλος με Τζέιμς και Μπάρτζη (video) appeared first on TvFreaks.



from TvFreaks

Δημοσίευση σχολίου for "Έριξαν το Instagram Τριαντάφυλλος με Τζέιμς και Μπάρτζη (video)"