Σασμός spoiler 29/9: Χαμός με το σημερινό επεισόδιο… Σήμερα θα δείτε τον δολοφόνο (video)

Πραγματικά σήμερα αναμένεται να γίνει χαμός στην σειρά του Alpha αφού ο δολοφόνος θα αποκαλυφθεί και θα μας δικαιώσει για μια ακόμα

Πραγματικά σήμερα αναμένεται να γίνει χαμός στην σειρά του Alpha Σασμός αφού ο δολοφόνος θα αποκαλυφθεί και θα μας δικαιώσει για μια ακόμα φορά, αφού τα πράγματα είναι όπως ακριβώς σας τα είχαμε γράψει απο την ημέρα της δολοφονίας του Στεφανή.

Ο Μαθιός θα έρθει πολύ κοντά με την Βασιλική την ίδια ώρα που ο Κώστας θα βρεθεί να ανακρίνεται απο τον Αστυνόμο για την δολοφονία του Στεφανή, μη γνωρίζοντας ότι η γυναίκα του είχε παράνομο δεσμό μαζί του.

Ο Μανόλης, βασανίζεται με εφιάλτες και μέσα απο αυτούς αποκαλύπτεται το πρόσωπο του δολοφόνου, το οποίο το βλέπουμε για πρώτη φορά και μάλιστα απο το ίδιο το trailer!

Σασμός 29/9 Επεισόδιο 16

Η αλήθεια για το Στεφανή διαλύει τη Βασιλική, που ξεσπά στο Μαθιό. Οι αστυνομικοί ανακρίνουν τον Κώστα και τον Μανόλη για το φόνο, η συνάντηση Καλλιόπης – Μαρίνας στο νεκροταφείο θα ξεθάψει τα μίση του παρελθόντος.

Η παράνομη σχέση Άσπας-Στεφανή διαδίδεται, την ώρα που η Θοδώρα δέχεται πρόταση γάμου από τον Γιώργο. Ένα κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας αποκαλύπτεται, ενώ η Αργυρώ βρίσκει δουλειά και αποφασίζει να μείνει οριστικά στο νησί.

The post Σασμός spoiler 29/9: Χαμός με το σημερινό επεισόδιο… Σήμερα θα δείτε τον δολοφόνο (video) appeared first on TvFreaks.



from TvFreaks

Δημοσίευση σχολίου for "Σασμός spoiler 29/9: Χαμός με το σημερινό επεισόδιο… Σήμερα θα δείτε τον δολοφόνο (video)"