Εξαιρετική επιλογή ο «ελεύθερος» πλέον Ταρικ Μπλακ για τον Ολυμπιακό

Ο Ταρίκ Μπλακ ο 30χρονος Αμερικανός σέντερ αποδεσμεύτηκε από την ομάδα των Ντένβερ Νάγκετς, αφού δεν ανανεώθηκε το δεκαήμερο συμβόλαιο

Ο Ταρίκ Μπλακ ο 30χρονος Αμερικανός σέντερ αποδεσμεύτηκε από την ομάδα των Ντένβερ Νάγκετς, αφού δεν ανανεώθηκε το δεκαήμερο συμβόλαιο που είχε υπογράψει μαζί τους και πλέον είναι ελεύθερος.

Σίγουρα είναι μια εξαιρετική επιλογή ο ελεύθερος πλέον Ταρικ Μπλακ για τον Ολυμπιακό και καλό θα ήταν να τον βολιδοσκοπήσουν, αφού όπως φαίνεται ο Χασάν Μάρτιν δεν έχει καμία σχέση με τον παίκτη που είδαμε πέρυσι, όσο ήταν υγιής και φαίνεται να μην κολλάει με την υπόλοιπη ομάδα, τουλάχιστον αυτή την περίοδο.

Ο Ταρίκ Μπλακ δεν κατάφερε να πείσει τον κόουτς Μαλόουν πως αξίζει μία ευκαιρία και πλέον ψάχνει τον επόμενο προορισμό της καριέρας του.

Ο 30χρονος είναι σε καλή ηλικία, έχει καλή γνώση της Ευρωλίγκα αφού την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με την Μακάμπι και την Ζενίτ όπου μάλιστα την βοήθησε να φτάσει ως τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας όπου παραλίγο να απειλήσει την Μπαρτσελόνα με αποκλεισμό από το φάιναλ φορ.

The post Εξαιρετική επιλογή ο «ελεύθερος» πλέον Ταρικ Μπλακ για τον Ολυμπιακό appeared first on TvFreaks.



from TvFreaks

Δημοσίευση σχολίου for "Εξαιρετική επιλογή ο «ελεύθερος» πλέον Ταρικ Μπλακ για τον Ολυμπιακό"