Αυτή είναι η Στεφανία Τζαφέρη η food blogger που ξυλοκοπήθηκε στην Κρήτη

Μια ακόμα περίπτωση κακοποίησης γυναικάς απο τον σύντροφό της έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο με θύμα την Στεφανία Τζαφέρη την food

Μια ακόμα περίπτωση κακοποίησης γυναικάς απο τον σύντροφό της έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο με θύμα την Στεφανία Τζαφέρη την food blogger που ξυλοκοπήθηκε στην Κρήτη.

Η food blogger Στεφανία Τζαφέρη που φέρεται να υπέστη κακοποίηση από τον σύντροφό της, βρήκε το κουράγιο μετά και απο την προτροπή του κόσμου και πήγε στην αστυνομία για να καταγγείλει το προφανές όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω.

Η ίδια αναφέρει ότι έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες με την αστυνομία.

«Μια, ελπίζω τελευταία ενημέρωση, και ελπίζω να λύσω τις απορίες. Έχω κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις με την βοήθεια της ΕΛ.ΑΣ. Αισθάνομαι ασφαλής, έχω πάρει εξιτήριο και από το νοσοκομείο Αγ. Νικολάου και από το Βενιζέλειο στο Ηράκλειο.

Σήμερα πέρασαν ξανά δυο αστυνομικοί με πολιτικά για να επιβεβαιώσουν πως είμαι καλά. Έχουν ξανά επιβεβαιώσει όλα τα στοιχεία μου, έχω ολόκληρη τη γειτονιά και φίλες για υποστήριξη, και ραντεβού την Δευτέρα στο κέντρο ψυχικής υγείας Αγίου Νικολάου. Είμαι καλά, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον» έγραψε σε αναρτήσεις της η Στεφανία Τζαφέρη στο Twitter.

Η φωτογραφία που ανάρτησε στα social media η food blogger, Στεφανία Τζαφέρη, προκάλεσε εκτός απο σοκ και οργή και αποτριπιασμό αφού για ακόμα μια φορά βλέπουμε ότι κάποιοι δεν μπορούν να λύσουν τις διαφορές τους με άλλον τρόπο και ασκούν βία.

«Έτσι για να υπάρχει » έγραψε στην ανάρτησή της, βρίσκοντας το θάρρος, να δημοσιοποιήσει τη φωτογραφία της μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη.

Όπως θα δείτε και εσείς η η food blogger, Στεφανία Τζαφέρη είναι παραμορφωμένη, με πρησμένα, μελανιασμένα μάτια, και μώλωπες στο πρόσωπο.

food blogger, Στεφανία Τζαφέρη

The post Αυτή είναι η Στεφανία Τζαφέρη η food blogger που ξυλοκοπήθηκε στην Κρήτη appeared first on TvFreaks.



from TvFreaks

Δημοσίευση σχολίου for "Αυτή είναι η Στεφανία Τζαφέρη η food blogger που ξυλοκοπήθηκε στην Κρήτη"