Γεννάει η Κατερίνα Στικούδη

Όλα δείχνουν ότι η Κατερίνα Στικούδη περίμενε την έναρξη του J2US για να γεννήσει και ίσως και μέχρι το τέλος του σόου να έχουμε και

Όλα δείχνουν ότι η Κατερίνα Στικούδη περίμενε την έναρξη του J2US για να γεννήσει και ίσως και μέχρι το τέλος του σόου να έχουμε και τα χαρμόσυνα νέα.

Η συμπαρουσιάστρια του Νίκου Κοκλώνη όπως δήλωσε ο ίδιος στον αέρα της εκπομπής του βρίσκεται στο μαιευτήριο και είναι έτοιμη να γεννήσει, κάτι το οποίο ήταν να γίνει προχτές αλλά τελικά λόγω του ότι το μωρό της δεν είχε πάρει θέση, ακυρώθηκε απο τον γιατρό της.

“Να στείλουμε ένα φιλί στην Κατερίνα Στικούδη που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο μαιευτήριο και αυτή τη στιγμή γεννάει παιδιά” δήλωσε ο Νίκος Κοκλώνης στον αέρα του live, προκαλώντας το χειροκρότημα από τους υπόλοιπους συντελεστές.

Η Κατερίνα Στικούδη όπως και η ίδια ανέφερε σε τηλεοπτική σύνδεση που είχε χτες το πρωί με την αντικαταστάτρια της σήμερα Κατερίνα Καινούργιου, αν όλα πάνε καλά που της το ευχόμαστε πραγματικά θα επιστρέψει στο J2US το επόμενο Σάββατο.

Κατερίνα Στικούδη

The post Γεννάει η Κατερίνα Στικούδη appeared first on TvFreaks.



from TvFreaks

Δημοσίευση σχολίου for "Γεννάει η Κατερίνα Στικούδη"