ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ live streaming 16/10: ΕΔΩ ζωντανά ο αγώνας

Ο Παναθηναϊκός μετά την διακοπή του πρωταθλήματος ελέω Εθνικών ομάδων, υποδέχεται απόψε στις 20.30 στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής

Ο Παναθηναϊκός μετά την διακοπή του πρωταθλήματος ελέω Εθνικών ομάδων, υποδέχεται απόψε στις 20.30 στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής, τον Ιωνικό με μοναδικό σκοπό την νίκη και τις καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Superleague. Ο αγώνας ξεκινάει στις 20:30 με τηλεοπτική μετάδοση απο την COSMOTE. 

Τον αγώνα θα τον μεταδώσουν και ξένα τηλεοπτικά προγράμματα που έχουν αποκτήσει τα δικαιώματα και έτσι όσοι από εσάς ζείτε στο εξωτερικό θα μπορέσετε να δείτε τον αγώνα δορυφορικά από τα ξένα τηλεοπτικά κανάλια.

Αν όμως στην χώρα που ζείτε δεν υπάρχει η δυνατότητα, τότε θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε τον αγώνα μέσω διαδικτύου απο τις εταιρίες που συνεργάζονται και που κατέχουν τα δικαιώματα του αγώνα…

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ live streaming 16 Οκτωβρίου 2021

Μπορείτε όμως να παρακολουθήσετε το ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ στο tablet σας, το κινητό ή τον υπολογιστή σας στα links που σας δίνουμε παρακάτω:

Δείτε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ Live σήμερα 16/10 στις 20:30

Τα links ανοίγουν συνήθως 30 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ

Το TvFreaks.gr δεν κάνει stream και δεν φέρει καμία ευθύνη για τη μετάδοση των αγώνων και γι’ αυτό που θα προβληθεί στις οθόνες σας, από τη στιγμή που θα απομακρυνθείτε απ’ αυτή τη σελίδα.

Απλά σας ενημερώνουμε για τις ιστοσελίδες που βρήκαμε μέσα από αναζήτηση στο διαδίκτυο και που μέσω αυτών μπορείτε να δείτε ΖΩΝΤΑΝΑ και ΔΩΡΕΑΝ τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

The post ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ live streaming 16/10: ΕΔΩ ζωντανά ο αγώνας appeared first on TvFreaks.



from TvFreaks

Δημοσίευση σχολίου for "ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ live streaming 16/10: ΕΔΩ ζωντανά ο αγώνας"