Νίκος Μίχας: Απο το Fame Story, στα Αντικύθηρα και τώρα γιατρός στο Γεννηματάς

Ο Νίκος Μίχας έγινε γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα απο την συμμετοχή του στο μουσικό ριάλιτι του ΑΝΤ1, Fame Story, όπου μάλιστα είχε

Ο Νίκος Μίχας έγινε γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα απο την συμμετοχή του στο μουσικό ριάλιτι του ΑΝΤ1, Fame Story, όπου μάλιστα είχε κάψει καρδιές με την ροκ εμφάνιση του.

Ερμηνεύοντας μάλιστα σε ένα επεισόδιο και το εκπληκτικό τραγούδι ποίημα του Robbie Williams – Me and my monkey, κατάφερε να μας δείξει ότι είχε ένα λαμπρό μέλλον στην μουσική σκηνή.

Ο ίδιος όμως αποφάσισε μια ημέρα να τα παρατήσει όλα και να κάνει αυτό που είχε αποφασίσει στην ζωή του και δεν ήταν άλλο απο το να γίνει γιατρός.

Κάποια στιγμή, έχοντας πλέον τελειώσει την Ιατρική, ο κόσμος έμαθε ότι ο Νίκος Μίχας βρισκόταν στα Αντικύθηρα ως γιατρός, κάνοντας το αγροτικό του και μετά ξανά εξαφανίστηκε απο το προσκήνιο έτσι όπως ξαφνικά αποχώρησε και απο την μουσική.

Ο Νίκος Μίχας δεν πήγε τυχαία στο νησί, αφού είχε καταγωγή η γιαγιά του απο εκεί και επέλεξε να κάνει το αγροτικό του για δύο χρόνια στο οποίο ζουν μόλις 20 μόνιμοι κάτοικοι.

Πλέον, έχοντας περάσει σχεδόν 17 χρόνια απο το Fame Story, ο Νίκος Μίχας έχει επιστρέψει στην Αθήνα και εργάζεται ως γιατρός στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Ο Νίκος Μίχας πλέον μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα στα νοσοκομεία και στην οικογένειά του, όντας πλέον παντρεμένος αλλά και μπαμπάς .

Ο Νίκος Μίχας παντρεύτηκε την αγαπημένη του Άννα και μαζί απέκτησαν ένα κοριτσάκι την Εβελίνα το 2019, με τον ίδιο μάλιστα να ξεγεννάει τη γυναίκα του μέσα στο σπίτι τους περιγράφοντας την εμπειρία ως συγκλονιστική.

Νίκος Μίχας Fame Story

The post Νίκος Μίχας: Απο το Fame Story, στα Αντικύθηρα και τώρα γιατρός στο Γεννηματάς appeared first on TvFreaks.



from TvFreaks

Δημοσίευση σχολίου for "Νίκος Μίχας: Απο το Fame Story, στα Αντικύθηρα και τώρα γιατρός στο Γεννηματάς"