ΣΚΑΪ spoiler: Η τρίτη και τελευταία ευκαιρία για την Ιωάννα Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι το πρόσωπο του ΣΚΑΪ που φέτος δημιουργεί το μεγαλύτερο πρόβλημα στο κανάλι του Φαλήρου, αφού τα νούμερα

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι το πρόσωπο του ΣΚΑΪ που φέτος δημιουργεί το μεγαλύτερο πρόβλημα στο κανάλι του Φαλήρου, αφού τα νούμερα τηλεθέασης που φέρνει είναι πραγματικά άνευ αξίας.

Ποιος έχει την ευθύνη δεν θα το κρίνουμε εμείς, σίγουρα όμως έχουν γίνει σφάλματα και απο τις δύο πλευρές.

Τώρα όμως όπως μαθαίνουμε ο ΣΚΑΪ έχει δημιουργήσει ένα νέο πλάνο για να σωθεί η εκπομπή αφού ακόμα το τέλος της τηλεοπτικής χρονιάς είναι μακριά.

Αυτή θα είναι η τρίτη και όπως μαθαίνουμε η τελευταία ευκαιρία που θα δώσει το κανάλι στην παρουσιάστρια για να καταφέρει να κρατήσει το Love It στον αέρα και φυσικά για να παραμείνει και η ίδια στο κανάλι.

Πως θα γίνει αυτό; Πολλές συνεντεύξεις με πολλά προσωπικά θέματα τα οποία θα εστιάσουν στον καλεσμένο. Ακόμα περισσότερες ειδήσεις με πιο ουδέτερο χαρακτήρα.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλουν η εκπομπή να γίνει ενημερωτική, αλλά σίγουρα θα πρέπει να αλλάξει ροή, αφού αποδείχτηκε ότι, όλα όσα έγιναν απο την αρχή Σεπτεμβρίου έως και σήμερα δεν καλύπτουν το τηλεοπτικό κοινό.

Εμείς φυσικά θα πρέπει να περιμένουμε αν αυτή η αλλαγή θα δώσει αποτελέσματα, αν και είμαστε σίγουροι ότι αν δεν αλλάξει πρώτα η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου, το ύφος της και πάνω απ’ όλα την σκέψη της τότε δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.

Δυστυχώς απο την στιγμή που είδε πέρυσι ότι άρεσε στον κόσμο, άλλαξε αμέσως το ύφος της και το αποκορύφωμα ήταν και η αντιμετώπιση που έδειξε στους περισσότερους παίκτες του Survivor.

Κανένας απο το Love It δεν κράτησε ουδέτερη στάση ειδικά στο Survivor, έκριναν ασύστολα παίκτες κατά το δοκούν και φυσικά δεν δέχτηκαν ποτέ την κριτική που τους έγινε τόσο απο τους ίδιους τους παίκτες όσο και απο τον κόσμο.

Κρίμα γιατί πέρυσι είδαμε, τουλάχιστον στην αρχή κάτι νέο, φρέσκο και διαφορετικό….

Ιωάννα Μαλέσκου

The post ΣΚΑΪ spoiler: Η τρίτη και τελευταία ευκαιρία για την Ιωάννα Μαλέσκου appeared first on TvFreaks.



from TvFreaks

Δημοσίευση σχολίου for "ΣΚΑΪ spoiler: Η τρίτη και τελευταία ευκαιρία για την Ιωάννα Μαλέσκου"