Survivor spoiler: Σκέψεις για Διάσημους All Star μέσα στο ριάλιτι κάνει ο Ατζούν

Survivor spoiler

Survivor spoiler: Ο ανταγωνισμός στο δεύτερο μέρος της τηλεοπτικής χρονιάς αναμένεται να είναι μεγάλος και το Survivor θέλει να παίξει τον πρώτο ρόλο και να είναι ο νικητής και φέτος.

Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να κρατήσει το ενδιαφέρον του κόσμου στα ύψη, αφού το MasterChef έχει γίνει διαχρονική αξία και είναι ένας απίστευτα δυνατός αντίπαλος για το ριάλιτι επιβίωσης!

Έτσι λοιπόν η παραγωγή έχει αποφασίσει να χτίσει ένα πολύ δυνατό αγωνιστικά Survivor με διάσημους All Star που αναμένεται να είναι παίκτες που έχουν δώσει τα διαπιστευτήρια τους στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου αλλά και νέοι διάσημοι παίκτες με αθλητικά προσόντα για να μην έχουμε φέτος τα ευτράπελα τύπου Τριαντάφυλλου!

Μπορεί ο Ντάφυ να κράτησε ένα Survivor στα ύψη με τα καμώματα του και καλά έκανε εδώ που τα λέμε, αφού ο κόσμος τον στήριζε, αγώνες όμως στο Survivor 4 δεν είδαμε ούτε στο τέλος που έμειναν υποτίθεται οι καλύτεροι.

Το ενδιαφέρον πρέπει να είναι μεγάλο για να μείνει ο τηλεθεατής προσκολλημένος και αυτό το κατάλαβε καλά ο Ατζούν αφού έφερε μετά Βαΐων και κλάδων, ένα δυνατό ριάλιτι όπως ήταν το Top Chef το οποίο δεν το έβλεπε κανένας!

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν ο Τούρκος παραγωγός θέλει μερικά πολύ δυνατά ονόματα απο το Survivor 1 να ξαναμπούν στο ριάλιτι και για να γίνει αυτό θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού κανένας πλέον δεν πάει με τα λεφτά που πήγε την πρώτη φορά και ειδικά μετά τα λεφτά που πήραν Τριαντάφυλλος και ΣΙΑ!

Αφήστε που όπως πάει βλέπουμε το Survivor φέτος να κλείνει 7μηνο αφού αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μετά τον τελικό του The Voice και όπως φαίνεται την Δεύτερη μέρα των Χριστούγεννων!

Έτσι λοιπόν ήδη ακούγονται τα ονόματα των: Γιώργος Αγγελόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Γιώργος Καραγκούνης, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ηλίας Γκότσης, Μελίνα Μεταξά.

Όπως αναφέρουν οι διαρροές όλους αυτούς έχει σκοπό να τους αναλάβει στις διαπραγματεύσεις ο ίδιος ο Ατζούν, ενώ δεν αποκλείονται και ακόμα μεγαλύτερες ανατροπές με μεγάλα ονόματα που μπορεί να πέσουν στο τραπέζι.

Ο μόνος που δεν έχει κανέναν φόβο και ξέρει τι τον περιμένει απο την αρχή είναι ο Γιώργος Λιανός ο οποίος χαίρει της εκτίμησης του Τούρκου παραγωγού και θα βρίσκεται στο τιμόνι για δεύτερη χρονιά, λογικά όμως με κάποιον συμπαρουσιαστή έκπληξη!

survivor-spoiler-giorgos-lianos-parousiastis

The post Survivor spoiler: Σκέψεις για Διάσημους All Star μέσα στο ριάλιτι κάνει ο Ατζούν appeared first on TvFreaks.



from TvFreaks

Δημοσίευση σχολίου for "Survivor spoiler: Σκέψεις για Διάσημους All Star μέσα στο ριάλιτι κάνει ο Ατζούν"